FORUM

FORUM

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 04.04.2026 - 14:42:51
Pages:  1  

Вибір освітлення для спальні

AuthorMessage

BMWDRIVEN

usr

Statistics:
Registration: 09.24.2001

Хлопці, підкажіть будь ласка, ніяк не можу визначитися з освітленням для спальні. Хочу щось затишне, але щоб і читати було зручно перед сном. Дивлюся на різні варіанти, але в магазинах якось все однотипне. Може хтось стикався з такою проблемою? Які взагалі зараз тенденції в освітленні для спальних кімнат?

Message # 1 11.10.25 - 03:16:46
RE: Вибір освітлення для спальні

ultim8DTM5

usr

Statistics:
Registration: 10.07.2001

Я теж довго вибирав освітлення для спальні, розумію твою проблему. Найкраще робити комбіноване освітлення - центральна люстра для загального світла і додаткові джерела для читання. Дуже зручно, коли є можливість регулювати яскравість. Ще важливо звернути увагу на температуру світла - для спальні краще теплий білий, він не напружує очі ввечері. І обов'язково подумай про розташування - світильники біля ліжка мають бути на такій висоті, щоб світло падало на книгу, а не в очі.

---------------------
No More Project M3.
Message # 2 11.10.25 - 03:35:59

Roy Cya

usr

Statistics:
Registration: 12.02.2003

Quote:
Я теж довго вибирав освітлення для спальні, розумію твою проблему. Найкраще робити комбіноване освітлення - центральна люстра для загального світла і додаткові джерела для читання. Дуже зручно, коли є можливість регулювати яскравість. Ще важливо звернути увагу на температуру світла - для спальні краще теплий білий, він не напружує очі ввечері. І обов'язково подумай про розташування - світильники біля ліжка мають бути на такій висоті, щоб світло падало на книгу, а не в очі.
Повністю погоджуюся з попереднім коментарем. Сам рік тому робив ремонт і стикнувся з цим питанням. Спочатку теж думав просто люстру повісити і все, але дружина наполягла на додаткових світильниках. Зараз розумію, що це було правильне рішення. Ми встановили два настінних світильники над ліжком з окремими вимикачами - дуже зручно, коли один читає, а другий вже спить. Вибирав тут https://plafon.kiev.ua/bra-i-nastennye-svetilniki/, консультанти допомогли підібрати під наш інтер'єр. Головне щоб світильники не були занадто масивними для спальні, а то буде виглядати громіздко. Ще порадив би взяти моделі з можливістю повороту плафона - можна направляти світло куди потрібно.

---------------------
Drink Responsibly, Drive FAST! Roy C.
Message # 3 11.10.25 - 04:04:10
Very Urgent Help Needed!! : Previous topicNext topic: in vobs from DVD2SVCD audio tracks are wrong
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants

Forum powered by: IP.Board © 2025 5.0.6