FORUM

FORUM

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 04.04.2026 - 13:02:47
Pages:  1  

Вибір фільтра для акваріума

AuthorMessage

BOOSTED4DRM3

usr

Statistics:
Registration: 11.14.2003

Друзі, підкажіть будь ласка по фільтрах. У мене акваріум на 100 літрів, стоїть внутрішній фільтр який йшов у комплекті, але вода якось швидко каламутиться. Можливо варто щось потужніше поставити?

Message # 1 19.11.25 - 22:17:03
RE: Вибір фільтра для акваріума

tcachtung

usr

Statistics:
Registration: 11.06.2003

Quote:
Друзі, підкажіть будь ласка по фільтрах. У мене акваріум на 100 літрів, стоїть внутрішній фільтр який йшов у комплекті, але вода якось швидко каламутиться. Можливо варто щось потужніше поставити?
Внутрішні фільтри які йдуть у комплекті зазвичай слабенькі, особливо якщо рибок багато. Для сотки краще зовнішній каністровий взяти, він ефективніше очищає і місця в акваріумі не займає. Продуктивність має бути хоча б 400-500 літрів на годину для твого об'єму. Ще перевір можливо перегодовуєш - це теж причина каламутності води.

---------------------
Trent Cole Lone Star Bavarian, Inc. Ft.
Message # 2 19.11.25 - 23:13:50

uberpanzer

usr

Statistics:
Registration: 04.27.2001

Повністю згоден щодо зовнішнього фільтру. Я рік мучився з внутрішнім, поки не перейшов на нормальну систему фільтрації. Різниця як день і ніч. Вода кришталево чиста, обслуговування простіше, наповнювачі рідше міняти треба. Дивись варіанти тут Фільтры для аквариума, я собі брав з продуктивністю 600 літрів на годину для столітрового акваріума і дуже задоволений. Ще важливий момент - біологічну фільтрацію не забувай, керамічні кільця або спеціальні губки в фільтрі мають бути для корисних бактерій. І так, годування перевір обов'язково, рибки мають з'їдати корм за 2-3 хвилини максимум.

---------------------
Metal Bumpers Are For BEEETCHES!!!!! "King of Lean" - Retired "If that bikini isn't made of Micro-Fiber and has Quick Detailer on it then GTFO!" -BabyM
Message # 3 19.11.25 - 23:56:55
Аксесуари для хом'яка джунгарика : Previous topicNext topic: s80 d5 auto gearbox problem.
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants

Forum powered by: IP.Board © 2025 5.0.6